İsmaaail çok Yüksekten uçma yavrucum hadi in aşağı!


Skandallarına skandal eklemekte üstüne insan tanımayan YTÜ rektörü, okulu parsel parsel satmaya başladı. Nasıl yapsam da cemaate yaransam, devletime en iyi rektör olduğumu göstersem, şeklinde kafasının çalışma potansiyelini zorlayan rektör YTÜ'nün Çağlayandaki arsasını TOKİ'ye satmış şey pardon verivermiş. Böylelikle İş ADAM'ı olma yolunda büyük adımlar atmaya başlamış vesselam.


Başka bombaları da var tabi. Sanat ve Tasarım Fakültesini YTÜ Beşiktaş kampüsünden Davutpaşa kampüsüne sürerek (daha fakültenin kurulu olmaması gerçeğini görmezden gelerek ) ne kadar sanat sever ve ulvi bir insan olduğunu gösterdi. 

2009 senesinde bir öğretmenin" Atatürk İlke Ve İnkılaplarına" uygun ders veremeyeceği, öğretmenin bir kanaldaki konuşmasını gerekçe göstererek  (? nasıl kafaysa artık. Şu ilke ve inkılaplarını ezberlemek şart oldu ismail sağolsun ) okuldan attırarak ileri görüşlülüğü özgürlükçü ve bilimsel yaklaşımı konusunda ne kadddaar yüce bir insan olduğunu gösterdi.



Okulda kulüp açmak için binbir türlü katakullilerle öğrencileri canından bezdiren, açılan kulüplerin ise etkinlik yapmamaları için türlü türlü ali cengiz oyunları yapan Sayın Yüksek , bizzat kendisinin ilgilendiği 100. yıl etkinliklerinde YTÜ'ye mehteran getirtip, okuldaki kimseyi etkinliğe almayıp dışardan tespihli takım elbiseli, faşist kılıklı denyoları getirterek hatta ve hatta buna itiraz edenlere karşı gözaltı ve gaz bombası emri vererek eğitimi tatil ettirerek kampüsü polislere teslim etmiş ve bize nasıl bir büyük aktivist olduğunu göstermiştir.


Yeteneklerinde sınır tanımayan Sayın Yetenek, YTÜ'deki güvenlik sayısını 1 yılda 2 katına çıkararak okulu kışlaya çevirme konusunda da çok iddalı. Okul güvenliğini kendi özel koruması olarak kullanarak istediği emirleri yerine getirtiyor. Örneğin hiçbir yerde görülmemiş duyulmamış okul giriş çıkışlarında "yabancı"ların telefonlarının alınması talimatıyla kadınların güvenlik görevlileri tarafından taciz edilmesine göz yummuş ve bununla ilgili YTÜ'ye açılan davada "kötü niyetli öğrencilerimiz var" diyerek önce ne kadar iyi niyetli bir insan olduğunu, işler sarpa sardıktan sonra da "evet yaptım özür dilerim" diyerek ne kadar hödük bir insan olduğunu gösterdi.


Ayrıca Davutpaşa kampüsündeki Otağ-ı Humayun bahçeyi yani 12 eylülde işkence hane olan merkeze Tekno Park yaparak ne kadar rantçı olduğunu ve buranın müze yapılmasını isteyen disk görevlilerine polislerini göndererek püskürtme yöntemini kullanan ve pişkin pişkin ben okulda polis olmasını istemiyorum diyerek kafasının ne kadar karışık olduğunu bize gösteren hunili(yiğit özgür sağolsun) bir insan olduğunu gösterdi.


Öğrencilere Bahar şenliklerini zehir eden Sayın Huni, zaten öğrencilerin sosyal ortamlarının neredeyse sıfır olduğu kampüslere bir de İş Bankası şubesi açarak tüm öğrencileri zorunlu banka Müşterisi yapmış ve kampüs içinde oturacak alan bile bırakmamıştır. Katmerli olsun diye şenlikleri saat 12'de bitiren ve içki içilmeyen süpppper güvenlik önlemleriyle öpüşmeyi engellemeye çalışan bu Artislik Patinaj 1.si kişilik şenlik gruplarını bile kendi seçerek müzisyen kişiliğini de göstermeyi ihmal etmemiştir.
Son olarak bitirirken Rektör olmak dışında bütün hünerlerini/yeteneklerini öğrencilere zulmetmek(sırrı süreyya sağolsun literatüre tekrardan kazandırmıştır bu kelimeyi) ve PARA olan bu insan artık çılgınlıklarını kenara bırakıp ya AKP milletvekilliği için bizzat Erdoğanla görüşmeli(çünkü bu yaptıkları yetmez bence) ya da bu kadar "Yüksek"ten uçmayı bırakmalı sadece istifa etmeli.

İsmail YükseK- Çılgın

Naylon Branda

5 yorum:

  1. "İsmail
    Sek sek sekerek ismail
    Rastık çekerek ismail
    Adresim aynı ismail
    Posta kodum da aynı yavrum "

    YanıtlaSil
  2. blogunuzu takip ediyorum. çok da güzel yazmışsınız.. durmak yok yola devam...

    YanıtlaSil
  3. Kronik siz ve beste size mi ait? Bir video varsa yayinlamak isteriz. :)

    Adsiz, çok tesekkurler. Gazinizi bizden eksik etmeyin.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. bu gercekten anlasılır, uzatmadan, blogu okurken bizi de sıkmayan, bolum bolum güzel bir yazı olmuş...

    ece temelkuran yazınız da biraz okunmaz olmus ya... ne kadar uzundu...

    YanıtlaSil
  5. Söz konusu şarkı Grup Vitanmin'den İsmail;

    http://www.youtube.com/watch?v=80QWi-rtsl4

    YanıtlaSil